11 Nisan 2013 Perşembe

Spartacus Kadınları


Spartacus dizisinin 3.Sezonu bitmek üzere ve tarihi olaylardan yola çıkarak hazırlanan dizide herhangi bir çarptırma yaşanmazsa Spartacus war of the damned, Spartacus'un serisinin son sezonu olarak karşımıza çıktı.

Henüz kesinleşmemiş bir bilgi olsa da yapımcılar Spartacus'ün ardından ''Gaius Julius Caesar'' için de özel bir spin off hazırlayacaklar. Bu da bir ön bilgi olarak yazımızda bulunsun.

Spartacus serisi toplamda 3 sezon ve 1 spin off olarak karşımıza çıktı. İlk olarak Spartacus Blood and Sand  ile başladıhikaye, ardından Spartacus God of Arena spin off'u ve Spartacus: Vengeance sezonu ile devam etti. Son sezon olarak da Spartacus war of the damned ile huzurlarımıza çıktı.

Bu 3 sezon ve 1 Spin off'ta yer alan ve özellikle güzellikleriyle izleyiciyi sarsan kadınlardan bir derleme yapalım haklarında bilgiler verelim istedik. 

Ilithyia

Viva Bianca'nın canlandırdığı Ilithyia karakteri senatör Albinius'un kızı ve Glaber'in karısı olarak karşımıza çıktı. Maskeli fantezi kurbanı.





 Lucretia

Spartacus serisi dedik, kadın dedik, taş dedik ve elbette Lucretia'yı yazmamak olmaz. Eskilerin Xena'sı şimdi Milf haliyle Lucretia olarak karşımıza çıktı ve çok sevindik. Dizide tüm hikayenin başlangıç merkezi Batiatus'un karısı olarak karşımıza çıkan ve iz bırakarak diziden ayrılan Lucretia'yı Lucy Lawless canlandırdı.

 
Naevia

Arena'ya çıkmasada savaş meydanlarında 10 kaplan gücünde olan bu yaratık, savaşmadığı sıralarda ise 10 kaynana gücüne ulaşıyor. Delikanlılığın en büyük düşmanlarından biri olan vajinusmus adında ki savaş aleti ise sadece Crixus'a işler vaziyette. Sanırım Spartacus serisinin en nefret edilen dişisi.


Saxa

Ellen Holman'ın canlandırdığı Saxa karakteri de bir diğer savaşçımız Yüce Gannicus'un uzatmalı motoru. Aynı zamanda Naevia gibi savaşma özelliğine sahip bu dilber, bıçak kullanma yeteneğinin dışında totosu ile de bire bin basmakta.








Yorumların devamında diğer Spartacus kadınlarını incelemeye devam edeceğiz. Yorumlarınızı bekliyoruz.





1 yorum :