26 Nisan 2013 Cuma

Kiralık Asansör, İzmir

İzmir'de ev taşıma işleri özellikle bahar aylarında oldukça sıklaşır. Memurlar yada sahife yerlerine yaz ayları için sezonuk yerleşen İzmir'liler, ev taşıma ve nakliyat işleriyle oldukça haşır neşir olurlar.

Bu konuda oldukça hassasım, çünkü 6 ayda bir ev değiştiren yada değiştirmek zorunda kalan bendeniz'e ev taşımak artık bir çocuk oyuncağı, günlük eğlence ve hatta hobi kıvamına geldi. Geçenlerde yine ev değiştirmek zorunda kaldığım bir dönem ilk olarak bu işi daha önceden de birlikte yaptığımız, beni şehrin her köşesine sabırla taşıyan. Artık eski yeni, kırılacak, dökülecek eşyalarımı benden iyi bilen Murat ve Fırat biladerlere alo dedim. Kiralık Asansör konusunda deneyimli iki kardeş, işini muntazam yapıyor, size sadece adresleri bunlara bildirmek kalıyor.

Murat kaba saba herifin teki. Ancak işini hakkıyla yapıyor. Fırat ziplemenin önde gideni ama o da konu ev eşyaları olunca tilki kesiliyor. Asansörle şimdiye kadar girmedikleri sokak, taşımadıkları eşya kalmadığı gibi kendi kendilerince müşteri ayrımı yapmadan çalıştıklarını da söyleyebilirim.

http://www.aloasansorcum.com adında bir de internet sitelerine sahip iki kardeş için İzmir ve çevresinde taşıncak tüm ev, eşya ıvır zıvır için garantimi veririm. Hoşçakalın


0 yorum :

Yorum Gönder