26 Aralık 2014 Cuma

SimCity Buildit Rehberi


EA Games firmasının efsane oyunlarından SimCity, İos ve Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerle oynanabilen ''SimCity Buildit'' oyununu piyasaya sürdü. Fazla lafı uzatmadan oyun hakkında inceleme ve rehberimize başlıyoruz. Oyun hakkında soracağınız tüm soruları alt bölümde yer alan yorumlar bölümünden sorabilirsiniz.


İlk olarak oyunumuz oluşturacağımız şehirin adını belirleyerek başlıyor. Unutmadan Ayarlar sekmesinden şehir adını istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Denize kıyısı olan ve otoban kenarında yer alan bir haritadan başlangıç yapıyoruz. İlk olarak şehirimizin yollarını düzenleyerek oyuna başlıyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken husus haritamızı en iyi şekilde yollar kurarak oluşturmalıyız. Binalar, fabrikalar ve yönetim binalarının konumlarını belirleyecek şekilde yollarımızı düzenlemeliyiz.

Fabrikalar hava kirliliği oluşturacağı için binalara yakın olmamalı. Bu hava kirliliği şehirimizde yaşayan Sim'leri kötü yönde etkiler ve morallerini düşürür.


Şehirde yaşayan simler size vergi vermekteler. Ne kadar çok sim(yani insan) o kadar çok vergi ve kazanç demektir. Moralleri %100 olan simler size daha çok vergi kazandırır. Bu da önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor.


BİNALAR

Belediye Binası: Oyunda ilk oluşturacağımız yapı. Burası bize neler yapmamız gerektiğini ve eksiklerimizi bildiren bina. Her hangi bir enerji tüketimi yok.

Şehir Deposu: Oldukça önemli bir yapı. Fabrikalardan elde edeceğimiz materyalleri ve sim'lerden gelecek ekstra maddeleri toplayacağımız alan.

Belediye Meclisi: Bu bina vergi toplamaya yarıyor. İnsanlardan toplanan vergi bu binanın üzerinde beliriyor ve tıklamayla kasamıza geçiyor. Binaya tıkladığımızda ise yukarıda da belirttiğimiz vergi-moral dengesini şablonla bize gösteriyor.

Başkanlık Konağı: Bir ak-saray olmasına imkan yok ancak burası ise bize kazanılan Şehir Başarılarını bildiriyor. Örnek başarılardan birisi; Parklar ve bahçeler yeterli düzeyde ise size yeşil oyun parası kazandırıyor.


FABRİKALAR

Küçük fabrika, Standart fabrika, Seri Üretim, Yüksek Teknoloji, Nano-tek fabrika olarak 5 farklı fabrika var. Genel bilgi olarak üretim sayıları küçükten büyüğe doğru sıralanıyor.

Fabrikalarda üretilen ürünler;

Metal
Ahşap
Plastik
Tohumlar
Mineraller vs.

DÜKKANLAR

İnşaat Malzemesi dükkanı
Hırdavat dükkanı
Çiftçi Pazarı
Mobilya mağazası
Bahçe gereçleri
Çörek dükkanı vs.

SimCity Buildit Oyununda bilmeniz gereken Püf noktalar


- İtfaiye, Parklar ve Polis departmanı kapasiteye göre işlemezler. Bu yüzden bu hizmetleri şehir içinde dağıtırken dikkatli olmalı ve binaların yakınlarına eşit mesafede paylaştırmalıyız. Yeni bir bina kurmadan önce İtfaiye, park ve polis konusunda sıkıntı yaşamayacağımız noktalara kurulumu yapın.

- Ticaret yapmak için ticaret deposunu kullanırken metal, ahşap gibi malzemeleri değil de piyasada pek bulunmayan düşük levelli oyuncuların ihtiyacı olacak sandalye, mineral gibi maddeleri satışa sunun. Bedava reklam yapabilme şansınızı her 5 dakikada bir kullanmayı unutmayın.

- Sim'lerin konuşma balonlarını sürekli değerlendirin. Eğer şehrinizin morali ne kadar yüksekse size kazandıracağı maddeler o kadar fazla olacaktır. Bu maddeler satmak için uygun materyallerdir.

- Hayali şehir başkanları yada derneklerden size teklifler yapılır. Bu size ek kazanç sağlar. Örneğin sizden 5 adet çivi isteyen bir teklifle karşılaştınız. Elinizde 5 çivi yok ise konuşma penceresini kapatmayın. 5 çivi buluncaya kadar bekleyin ve satışı yapın.
 Bu yöntemle, elinizde olmayan malzemeleri istiyorlarsa ve bu sizin için karlı bir anlaşma olacaksa global ticaret merkezinden istenilen malzemeyi daha ucuza temin edip satışı gerçekleştirebilirsiniz.

- İlk planda Mobilya mağzasını yapmanıza gerek yok. Mobilya mağzasına harcayacağınız paraları alt yapıya harcayın. Sandalye ihtiyacınızı ticaretten giderin ki çok fazla ihtiyaç olmayacak. İleri seviyelerde masa ihtiyacınız için Mobilya mağzasını kurabilirsiniz.


YORUMLARINIZI VE SORULARINIZI BEKLİYORUZ. 

OYUN HAKKINDA İNCELEMELERİMİZ DEVAM EDECEKTİR. İYİ OYUNLAR


450 yorum :

  1. Komşu-arkadaş nasıl ekleniyor, facebook ve google bağlantım var ama bi türlü komşu ekleyemedim...

    YanıtlaSil
  2. Hizmetin sorunsuz gittigi .ornegin elektirik su vs.. bu hizmetleri sorunsuz alan binalarin yerini degistiriyorum.sonra tekrar eski yerine koyuyorum fakat tun hizmetler iptal oluyor yani su elektirik alamiyor ayni yerine koysamda.hizmet binalarinida tekrardan yer degistiril ayni yerine tekrar koysamda o binalara hizmet gitmitor .yapilacak bir sey varmi yoksa oyunun kuralini bu

    YanıtlaSil
  3. @tuğrul güvenç
    su ve elektirik gibi hizmetler kapasiteye göre işlemektedir. Eğer bina sayınız bu hizmetlere yetmiyorsa hizmet gitmez. bunu kontrol edin.
    su, elektrik, kanalizasyon ve çöp hizmetleri için binalar yollara bağlantılı olmak zorunda. bunuda kontrol edin.

    itfaiye sağlık eğitim ve parklar ise kapasiteye göre değil bölgesel hizmet verir.

    YanıtlaSil
  4. @savaş erdoğan

    ios için game center'dan hesabınızı facebook ile birlikte bağlamanız gerekmektedir. Arkadaş eklemek için game center'dan facebook hesabınıza oyun ile ilgili link göndereceksiniz. Aynı şekilde arkadaşınız da o linklerle size oyun içine ulaşacak

    android sistem kullanmadığım için game center var mı bilemiyorum ancak o da aynı şekilde hizmet verir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beninm telefon android. Geçen google hesabından bi arkadaş kendi kendine komşularıma eklenmiş. Ben onun komşularında ekli değilim ama. Yanıt için teşekkürler...

      Sil
  5. Bazi sehirlerde cok luks buyuk gokdelenler var ben enyuksek seviyeye getirdim binalarimi ama onlarinki gibi cam doseli kocaman luks gokdelenler yapamiyorum o nasil oluyor yardim lutfen

    YanıtlaSil
  6. Bu arada level 22 kisi sayisi 160.000 uzerinde yine kocaman gokdelenleri ypamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüseyin bey bununla alakalı herhangi bir işlem yok. Sadece bina sayınız çok fazla ise ve şehir moral oranınız çok düşük ise gökdelen tarzı binalar oluşmuyor olabilir. Ayrıca bina yapımında ''yeni plan iste'' komutu vererek binalarınızın mimarisini değiştirebilirsiniz. Bir bunu deneyin

      Sil
    2. Bunun sebebi yeni kurdugunuz binalara egitim hizmetinin gitmemesi, egitim hizmetinin gittigi eski bir binayi yıkıp yenisiyle degistirirseniz cam doseli bina olacaktir

      Sil
  7. Yol yükseltmesi açıldı 9 lvl im yükseltmek için yola tıkladığımda oyun direk kapanıyor hata felan yazmıyor kendini kapatıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Celal bey; Kullandığınız cihazla alakalı bir durumdan kaynaklanıyor. Oyunun kapanma sebebi yol yükseltmeye çalışmanız olamaz.

      Yol yükseltme işlemini erteleyebilirsiniz. Her sokak belirli büyüklük ve sayıda binayı karşılamaktadır. Yol büyüt uyarısı aldığınız sokaklardaki büyük binaları başka bir sokağa aktarabilirsiniz. Bu geçici bir önlem olsa da işe yaramaktadır.

      Sil
  8. Komşu eklemeyi beceremedim yardım lütfen.

    YanıtlaSil
  9. Gemıye tum istenenlerı koyuyorum ama altın anahtar wermıyor neden??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem hanım;

      Bu güne kadar 150 civarı kargo görevimde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Altın anahtar almadığınıza emin misiniz?

      Sil
    2. Yukleme yapmıomusum kı ben;))) gemı gıdıomus ole megersem ;)) hallettım

      Sil
  10. Telefonumdan Sd karti cikardim. Başka telefona taktim. Tekrar kendi telefonuma taktigimda oyunum silinmiş.
    Yardim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyunu yeniden yükleyin. Ve baştan başlayın, biraz ilerledikten sonra facebog gelecek girin ve hesabına oradan ulaşırsın.

      Sil
    2. Oyunu yeniden yükleyin. Ve baştan başlayın, biraz ilerledikten sonra facebog gelecek girin ve hesabına oradan ulaşırsın.

      Sil
  11. Yüksek binalar yapamıyorum 20 lvl 'im ve moral %97 oldu halde olmuyor yardım lutfen

    YanıtlaSil
  12. Rıhtım kargo binasının geliri var mı ?,ne işe yaramaktadır.

    YanıtlaSil
  13. Altın Anahtar almak için ne yapmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  14. Hüseyin Çolakoğlu ve bilmeyen arkadaşlar eğitim olan yerde binanız gökdelen olacaktır binalarınızı eğitim bölgelerinde inşa edip gökdelen olduktan sonra eski yerine taşıyabilirsiniz eski binaları yıkıp bu şekilde hepsini gökdelen yapabilirsiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bina yıkımı nasıl oluyor anlatabilirimisiniz?

      Sil
  15. Hüseyin Çolakoğlu ve bilmeyen arkadaşlar eğitim olan yerde binanız gökdelen olacaktır binalarınızı eğitim bölgelerinde inşa edip gökdelen olduktan sonra eski yerine taşıyabilirsiniz eski binaları yıkıp bu şekilde hepsini gökdelen yapabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  16. facebook ile bağlandım şimdi facebook hesabımı sıfırlayıp tekrar baslamak ıstıyorum ne yapmalıyım eskısı cıkıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayarlar, uyguamalar dan oyunu seçin ve veriyi sıfırla diyin. Eski şehir gidecek ve ilk yüklediğiniz gibi yeni bir şehir ile başlayacak.

      Sil
  17. Telefonumdaki oyunumu tablete nasıl aktarabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyunu tablete yükleyin oyunu açtıktan sonra kayıtlı e posta gireceksiniz (google playstore hesabı android için) sonra oyun bir uyarı verecek şu level de bir şehir var yüklensin mi diyecek evt seçin telefonunuzdaki oyunu göreceksiniz.

      Sil
  18. Tokyo tipi ev yapacağım ama istediği bir malzeme var onu ne bulabildim nede üretebiliyorum havaalanı yaptım oradan gelen ayıcık değil aradığım onu nasıl bulurum yardımcı olun

    YanıtlaSil
  19. Tokyo tipi ev yapacağım ama istediği bir malzeme var onu ne bulabildim nede üretebiliyorum havaalanı yaptım oradan gelen ayıcık değil aradığım onu nasıl bulurum yardımcı olun

    YanıtlaSil
  20. Facebook ile baglan dedigimde çift goole hesabım olduğundan oynamak istedigim hesabı seçiyorum ama hesap yüklenmiyor böylece arkadaşlarımı göremiyorum yerel oynamaya devam et seçenegi geliyor tıklıyorum facebook hesabınıza kayıtlı olan hesap bu degildir diyor ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı dertten muzdarip im birisi cevaplarsa çok iyi olur ��

      Sil
    2. Ben de aynı dertten muzdarip im birisi cevaplarsa çok iyi olur ��

      Sil
  21. Nasıl vergi topluyoruz?

    YanıtlaSil
  22. Nasıl vergi topluyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vergi Otamatik olarak geliyor sehirdeki mutluluk seviyesine gore vergin otamatik artar

      Sil
  23. ticaret deposuna satmak için koyduğumuz ürünleri tekrar geri alabiliyormuyuz evetse nasıl teşekkürler

    YanıtlaSil
  24. Facebookla baglanmistim ama şimdi o oyunu silip baştan başlamak istiyorum ama silemedim eskisi çıkıyor hala yardimci olursanız sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. Binamin gokdelen yani son seviye olmasi icin yanina yuzde30luk park eklesem yeterli olurmu yoksa illaki egitim veya ulasim gibi faktorlermi lazim, net cevap gelirse sevinirim ?

    YanıtlaSil
  27. iyi günler arakdaşlar simcity buildit oyununa facebook hesabımdan iki ayrı ayrı hesapla girdim ve birini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende merak ediyorum yanlışlıkla ipad da game center hesabıma da bağlamışım kaldıramıyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen

      Sil
  28. Havaalanı yaptım büyük bir hevesle fakat tek uçak varmış diğerleri kendilerince inip kalkıyor. Ve uçak geri dönüş süresi çok saçma. Gemi 6 saatte geri geliyor uçak 18 saatte. Tam tersi bir orantı olmasi gerekiyormuş gibi sanki.

    Bir de Son güncellemeler ile görüş baloncuklarindan çıkan eşyalar epey azaldı saçma oldu.

    YanıtlaSil
  29. yeni telefon aldım eski şehri kuramıyorum aynı hesabı kullanıyorum hep sıfırdan başlıyor anlamadım nasıl gelcek eski şehrim çok acil varı başına gelen.

    YanıtlaSil
  30. Telefon değiştirdim, oyuna sıfırdan başladım ancak facebooka bağlamak istediğimde bu hesapta zaten başka bir şehir yüklü diyor onu silmek istiyorum ama olmuyor

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. telefondan silindi tekrar yükledin sıfırdan başlıyor. aynı konumdan devam etme şansım varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sorunu ben de yasiyorum nasil yapacagiz?

      Sil
  33. Facebook hesabıma bağlanamıyorum

    YanıtlaSil
  34. 14.levelim105 bin nüfusum var mutluluğum su vs. herşeyim tamam ama bir türlü cam döşeli 50 katlı büyük gökdelenlerden yapamıyorum bazıları eğitim hizmetinin gitmemesinden dolayı olduğunu söylüyor ama ben hem ulaşımın hemde eğitimin olduğu bölgede bina yaptım ama yine olmadı. lütfen bunun sebebini bilen varsa bana söylebilirmi ?

    YanıtlaSil
  35. Google play giriş yapmak istiyorum daha önceki şehrimi yüklemek istiyor ama telefonda oynadığım aktif şehrim daha iyi onunla devam edip google playe nasıl giriş yapabilirim ?

    YanıtlaSil
  36. vu nun kulesinden görev yaptım ama 4 tane binanın üstünde sarı yerine kırmızı baret çıkıyor tüzeltemiyorum mimardan yeni plan çizmesini isteyin diyor nasıl yapa bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaskin uzerine tikla okla dongu isareti alocak ona tikla

      Sil
  37. Gösterişli gökdelenleri nasıl yapabiliyoruz? Ne yapınca oluyor?

    YanıtlaSil
  38. Gösterişli gökdelenleri nasıl yapabiliyoruz? Ne yapınca oluyor?

    YanıtlaSil
  39. BEN ARAKADAS EKLEMEK İSTİYORUM MESELA SİMCİTY'NİN KENDİ ELEMANI SİNAN GİBİ ARKADAS EKLEME DİYE BİRSEY VARMI ?

    YanıtlaSil
  40. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Sehrim cok kotu bi durumda yeni sehir nasil kurabilirim??lutfen yardim edin acil!!!

    YanıtlaSil
  44. şehrimde simlerimin mutlulugu %60 oldugu halde binaları inşa edemiyorum ve oyun durmuş halde sanki problem nedir aceba ? level 20

    YanıtlaSil
  45. 18. seviyedeyim , nüfusum 300 bin , %100 mutluluk . 12 tane barış parkım , 2 üniversitem , 2şer balon parkı ve helikopter pistim var . size de aynılarını tavsiye ederim .

    YanıtlaSil
  46. 20 levelim oyuna facebook ile baglanmıstım silindi tekrar yukledim ama 1.levelden basladı ne yapmam lazım yardım edin lutfen

    YanıtlaSil
  47. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  48. İki farklı cihazım var ios ve android ikisindede aynı anda aynı hesapla nasıl oynayacağım??????

    YanıtlaSil
  49. Arkadaşlar internetim yok offline da gelişiyorum online yapınca sıfırlanıyor.Sıfırladığı için facebook veya google hesabımı güncel tutamıyorum.Sıfırlanmadan nasıl güncelleyeceğim? Yardım edin yavv ?

    YanıtlaSil
  50. Binalar Nasıl yıkılır.

    YanıtlaSil
  51. Havalimani nasil yapilir

    YanıtlaSil
  52. Ben telefon degisikligi yaptım Oyuna kaldigi yerden nasil devam edebilirim

    YanıtlaSil
  53. game centera baglı bır sehrım vardı ama nasıl olduysa baska bırs ehır olusmus ve ve bende o sehıre devam etmısım ve nufusum 450.000 kısı oldu fakat bu sehır game centera baglı degıl nasıl baglayabılırım yardım lutfen

    YanıtlaSil
  54. Merhaba ben de simcity oynuyorum ve üstesinden gelemediğim bir sorunum var bir kere indirdim ve oynamaya başladım daha sonra oyunu telefonumdan yanlışlıkla sildim şimdi tekrar yükledim oynamaya devam ediyorum ama facebook hesabımla bağlanamıyorum bu hesap zaten başka bir şehre bağlı bu hesapla oturum açamazsınız diyor yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  55. Eski oyunun facebook ile bağlantılı onu silip yeni oyunumu facebooka bağlamak istiyorum nasıl yapabilirim???

    YanıtlaSil
  56. Epik proje gorevinde en son jeton topla diyor ama 4 hala nasil 10 olucak o jetonlar???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. epik proje başlatıldığında 3 epik puanı veren mülkler neler her mülkün verdiği puan değişiyormu yoksa sabitmi acaba bilgi verilirse sevinirim. Teşekkürler...

      Sil
  57. Benim telefonumdan oyun silindi o hesabi nasil geri alablirm oyunu tekrar yukledm yeni bastan basladi bn eski hesabimi almk istyorum nasil olucak

    YanıtlaSil
  58. Facebook ta ve google play de ki eski simcity hesabımı silip yeni simcity hesabımı eklemek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bu yüzden de yeni hesabımı bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  59. Facebook ta ve google play de ki eski simcity hesabımı silip yeni simcity hesabımı eklemek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum bu yüzden de yeni hesabımı bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  60. Ligler ve Ödüller bolumunde yerlesim bolgerini yukselt ve paris bolgelerini yukselkt gorevi var bunu nasil yapacaz

    YanıtlaSil
  61. 14 leveli Yollarımda trafik ışığı yok ve yolların ışığıda yok yardım. !!!

    YanıtlaSil
  62. Baskanlik gorevine nasil katilicam nasil baslatiyoruz biliyorsaniz soylermisiniz 17 leveldeyim ama katilmak icin baslati bulamiyorum ..

    YanıtlaSil
  63. Eski fabrikayi yikmam gerekiyor nasil yikiliyor.yeni oynuna basladim.

    YanıtlaSil
  64. Eski fabrikayi yikmam gerekiyor nasil yikiliyor.yeni oynuna basladim.

    YanıtlaSil
  65. Yav abi köyüm çok kötü facebookla giriş yaptım şimdi de oyuna yeniden başlayamıyorum silip geri yüklediğimde faceye bağladığımda eski köyü yüklüyo bi yardımcı olsanız

    YanıtlaSil
  66. Arkadaşlar yaptığımız bir binayı Nasıl yıkarız

    YanıtlaSil
  67. Facebook üzerinden Simcity Buildit Bedesten isimli grubumuza bekleniyorsunuz tüm başkanlar. Tüm sorularınız, sorunlarınız ve ihtiyaçlarınız ücretsiz tamamen yardımlaşmaya paylaşmaya dayalı çözüme kavuşuyor.

    YanıtlaSil
  68. Oyunu yanlışlıkla sildim geri yükledim hesabıma bağlanamıyorum şimdide ne yapmam gerekiyor!!

    YanıtlaSil
  69. Oyunu yanlışlıkla sildim geri yükledim hesabıma bağlanamıyorum şimdide ne yapmam gerekiyor!!

    YanıtlaSil
  70. Paris bölgesi londra bölgesi gibi bölge ler nasıl olusturuluyar. Paris bölgesi için Eyfel Kulesi yapıp yani a Paris evleri yapıyorum. İlk kurulumda Paris evi yazıyor kat atınca normal bina modu oluyor bu seferde bölge yükselmesi yapamıyorum. Öneriniz nedir teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  71. Paris bölgesi londra bölgesi gibi bölge ler nasıl olusturuluyar. Paris bölgesi için Eyfel Kulesi yapıp yani a Paris evleri yapıyorum. İlk kurulumda Paris evi yazıyor kat atınca normal bina modu oluyor bu seferde bölge yükselmesi yapamıyorum. Öneriniz nedir teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  72. selam..
    şehir ligiyle alakalı sorun yaşayan var mı? lige giriyorum görevleri yapıyorum bi süre sonra aktif olan görevlere giremiyorum hiçbir şekilde... yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yarışma başladığı Zaman bize mesela 30 adet görev verdiyse 30 unu yaptıktan sonra yarışma süresi bitmesede görev yapamıyoruz.mümkün olduğunca yüksek puanlı görevler yapmak lazım

      Sil
  73. Arkadaslar lafi eveletip gevelemeyin arkadas nasıl eklenir onu yazın nasıl adamlarsiniz siz herkez soruyor oyun adminleri siliyor bu soruyu bi cevap veril la

    YanıtlaSil
  74. Arkadaslar lafi eveletip gevelemeyin arkadas nasıl eklenir onu yazın nasıl adamlarsiniz siz herkez soruyor oyun adminleri siliyor bu soruyu bi cevap veril la

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook üzerinden arkadaşlarına istek gönder hocam

      Sil
    2. Facebook üzerinden arkadaşlarına istek gönder hocam

      Sil

  75. Merhabalar bir sorum olacak epik proje sonrasi altin parçacıkları toplamak için tikladigimda altin jetonlari ticari binanizda kullanın diye hata alıyorum toplayamıyorum sebebi ne olabilir?

    YanıtlaSil
  76. Yardim edecek bilgi verecek kimse var mı?

    YanıtlaSil
  77. Tablette androiddeki ilerlememi kaydetmek istiyorum ama menude fb ya da google play girisi yok. Yardim menusunde ise ayarlar altindan girisvyap yaziyor. Tablete aktaramadim bir turlu..

    YanıtlaSil
  78. Şehrimdeki mutluluk % 100 vergi oranı %20 olması gerekmiyor mu? 24 saatte 12 bin kusur yazıyor.

    YanıtlaSil
  79. Şehrimdeki mutluluk % 100 vergi oranı %20 olması gerekmiyor mu? 24 saatte 12 bin kusur yazıyor.

    YanıtlaSil
  80. Merhaba benim bir şehrimde oyun oynadığım sırada reklam videoları çıkmıyor,tabletimdeki diğer şehrimde çıkıyor izleyip hediye kazanabiliyorum...birinde çıkmıyor sebebi nedir acaba

    YanıtlaSil
  81. eski hesabımı kullanman istemiyorum.
    kaldırdım, bir süre sonra yeniden yükledim. facebook tan bağlanmak istedim ama bana yine eski hesabımı yükletmeye çalıştı. yeni açtığım hesap ile nasıl bağlanabilirim?
    buna benzer bir olayı birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap verilmemiş. rşca ediyorum.

    YanıtlaSil
  82. Oyun bende yüklü ve çok güzel bir oyun ama suan oyunu silmek istesem ve silsem oyunu tekrar yüklesem beni en baştanmı başlatacak bunu merak ediyordum eğer cevaplarsaniz sevinirim...

    YanıtlaSil
  83. Bu Aso tasarruf ve kredi kredi sirketidir. kisisel is için bir kredi gerekiyor, ya da tüm temizlemek için kredi ihtiyaciniz varsa
    Daha fazla bilgi için evisloanfirm@gmail.com: fatura lütfen bizim bizim burada e-posta ile temasa geçin. Bilginiz için, firmamiz
    Eger ilgileniyorsaniz lütfen bize geri almak hemen kredi ile halletmek için,% 2 faiz oraniyla kredi vermek
    2z
    Onay belgesine aktarmak.
    Dolgu ve dönüs
    (1) Tam adi: ………………..
    (2) Kredi Tutari: ……………
    (3) Kredi Süre: …………..
    (4) Cinsiyet: …………………….
    (5) Cinsiyet: ……………
    (6) Ülke:
    (7) Ev adresi: ………
    (8) E-posta adresi:
    (9) Telefon numarasi: ………..
    Bay Evis Philip

    YanıtlaSil
  84. Binamın hemen yanına elektrik santrali ve su deposu kurdum ama binaya ikisi de gitmiyor. Kontrol ettim, binalara su ve elektriğin gittiğini gösteren sarı ve mavi çizgiler bu binada kesik kesik çizgi şeklinde. Yanlış olan nedir anlamadım

    YanıtlaSil
  85. Arkadaşlar ben aadece Paris ve Londra evleri kurabilirmişim sadece onlar ile oynayabilirmiyim ilk kurduğum binaları kaldırmak istiyorum sadece az katlı Paris ve Londra kurmak istiyorum full onlardan mümkün mü

    YanıtlaSil
  86. Kredi Arayanlar Merhaba

    Eğer iş, Borç kredi başlatmak için acil kredi ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da bir ev satın? Biz teminat olmadan ve kredi kontrolü olmadan,% 2, düşük ve uygun faiz oranı kredi her türlü teklif için evet, artık endişe edin. Aşağıdaki bilgiler ile kredi ihtiyacınız varsa bize geri almak.

    (1) Adı:
    (2) Kredi Miktarı Gerekli:
    (3) Kredi Süre:
    (4) Telefon Numarası:
    (5) Ülke:
    (6) Devlet:

    E-posta ile şimdi bize ulaşın Bugün: (eileenfisherloanlender@gmail.com)

    YanıtlaSil
  87. Kredi Arayanlar Merhaba

    Eğer iş, Borç kredi başlatmak için acil kredi ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da bir ev satın? Biz teminat olmadan ve kredi kontrolü olmadan,% 2, düşük ve uygun faiz oranı kredi her türlü teklif için evet, artık endişe edin. Aşağıdaki bilgiler ile kredi ihtiyacınız varsa bize geri almak.

    (1) Adı:
    (2) Kredi Miktarı Gerekli:
    (3) Kredi Süre:
    (4) Telefon Numarası:
    (5) Ülke:
    (6) Devlet:

    E-posta ile şimdi bize ulaşın Bugün: (eileenfisherloanlender@gmail.com)

    YanıtlaSil


  88. Ben Işinizi genişletmek için acil kredi olması gerekiyor mu? Sen Maddi, faturalarını ödemek Için paraya ihtiyacım var acilen ettik Asagi? starloanfunds@gmail.com: Biz Hükümetin kredi kredi iddia Vardır 2 oranında Kısa kredi sunmak, Çünkü artık Endişe'yle, e-posta yoluyla Bir kredi almak Için bugün BİZE ULAŞIN ettik Uzun biz% ettik.

    YanıtlaSil
  89. Eğer acil kredi ihtiyacınız var şimdi geçerlidir. (starloanfunds@gmail.com)

    YanıtlaSil
  90. Oyunun başında gereksiz yollar yaptım.Bu yollar nasıl kaldırılıyor?

    YanıtlaSil

  91. Biz Bireyler farklı krediler (bireysel kredi) sunmak ve dünya finans krizi giderek özellikle birlikte mali yükümlülüklerini yerine yardımcı olmaktır annul.This başına% 3 faiz oranı ile cesetleri işbirliği. 1.000 arasında ödünç alabilir - Daha fazla sorularınız için 50.000.000 (Pounds, Euro veya Dolar), e-posta (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Saygılar aracılığıyla bize ulaşın.

    kredi teklifi

    YanıtlaSil
  92. Biz Bireyler farklı krediler (bireysel kredi) sunmak ve dünya finans krizi giderek özellikle birlikte mali yükümlülüklerini yerine yardımcı olmaktır annul.This başına% 3 faiz oranı ile cesetleri işbirliği. 1.000 arasında ödünç alabilir - Daha fazla sorularınız için 50.000.000 (Pounds, Euro veya Dolar), e-posta (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Saygılar aracılığıyla bize ulaşın.

    kredi teklifi

    YanıtlaSil
  93. Eğer acil bir kredi ihtiyacım var? Eğer ilgileniyorsanız Biz, İş Kredileri, Bireysel Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri E.t.c vermek aracılığıyla bizimle irtibata: paulloanfundshelp1@gmail.com

    YanıtlaSil

  94. merhaba, bu size kredinin her türlü ihtiyaç ya da bir iş başlatmak için faturalarınızı ödemek ya da acil paraya ihtiyacınız varsa bize bildirin ve biz olacak, gerçek bir kredi veya mali yardım almak için altın bir fırsat size meşru kredi vermek.
    eğer çok kötü ve başlamak için biraz para gerekiyorsa yeni ve daha iyi bir hayat artık bana ulaşın, ben çok ucuz ve kolay bir şekilde de kredi vermek, benim e-posta bramahfinancegroup@outlook.com üzerinde bana ulaşın

    e-posta: bramahfinancegroup@outlook.com

    efendim bramah

    YanıtlaSil
  95. Merhaba,
    anne isabel Johnson, kredi bir yaşam süresi fırsatı için özel kişilerin ve kamu şirketlerine bireysel krediler ve kredi sağlamak. Eğer borçlarını ödemek için acil kredi ihtiyacınız veya inşa etmek ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyorsa? Hiç bankalar ve diğer finans kurumları tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekirse? Burada geçmişte tüm finansal sorunlar için çünkü yere bakmanıza gerek yok. biz $ 10,000.00 ödünç
    biz kötü bir kredi var veya% 2 oranında iş yatırım için, faturaları ödemek için paraya ihtiyacım mali yardım ihtiyacı olan bireyler, kredi vermek% 2 düşük faiz oranı ile $ 50.000.000,00 için usd. Ben size güvenilir, özel bir kredi şirketi sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak ve faydaları sağlamak istiyoruz ve kredi sunmak için istekli olacağını. e-posta yoluyla bize bugün: isabelloancompany@gmail.com

    Başvuru sahibi ayrıntıları

    Ad Soyad:
    Adres:
    Ülke:
    Şehir:
    Seks:
    Yaş:
    iş:
    Gerekli miktar:
    Kredi amacı:
    Kredi terim:
    Aylık gelir:
    Telefon:

    e-posta yoluyla bize ulaşın:
    isabelloancompany@gmail.com
    isabel Johnson.

    YanıtlaSil
  96. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş erkek ya da kadın vardır ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor. bugün kredi almak (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  97. Sky Dünya kredisi Firma, biz% 3 0f bir faiz oranı üzerinden kredi vermek.
     

    İyi günler efendim / ma am.

    Biz özel bir şirketi ve biz kredinin miktarı iş geliştirme için 1000 $ dolar kredi milyon 100 arasında kredi karşılıkları ise belirlenmesinde düşük faizlerle krediler sunuyoruz: kenar / iş genişletme rekabet.

    Biz kredinin çeşitli sunuyoruz

    * Bireysel Krediler (teminatlı ve teminatsız)
    * İşletme Kredileri (teminatlı ve teminatsız)
    * Konsolidasyon Kredi
      
    Hiçbir ayarlıyoruz ücretleri.

    Biz bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
    Daha fazla bilgi ve sorularınız için, bugün bize e-posta gönderebilirsiniz
    skyworldloanfirm@gmail.com


    Sarah Williams.

    YanıtlaSil
  98. Merhaba,
      Biz mali zorluk geçiyor ya da herhangi bir finansal karmaşa içinde ise finansal help.So olarak, yardımcı Hıristiyan Örgütü ihtiyaçları insanlara yardım etmek için oluşturulmuş olan, ve kendi işinizi kurmak için para gerekiyor, ya da krediyi ihtiyaç borcunu yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek, güzel bir iş başlatmak, ya da bunu sert yerel bankalardan sermaye kredi almak için bulgu vardır, İncil için e-posta larsson_investment@outlook.com yoluyla bugün bize Luke 11:10 Herkes kim sorar "diyor alır; kapı "açılacak bayıltır kim ve ona, o bulur istiyor kim. Peki bu fırsat İsa aynı dün, bugün ve sonsuza kadar daha fazla olduğu için sizi geçmesine izin vermeyin. bunlar sadece fikirli ciddi ve Allah korkusu insanlar için olduğunu lütfen unutmayınız.

    Bizden bir kredi almak ilgilenen varsa biz benim şirket sizin için bir kredi işleme profili açabilirsiniz tamamen böylece aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz

      GEREKLİ İLK BİLGİLER

    Ad Soyad:........
    Kişisel telefon numarası: .....
    Ülke: .......
    Adres:....
    Belirtmek, bildirmek:.........
    Yaş:.........
    Cinsiyet:..........
    Daha önce bir kredi için başvuruda var:? ...
    Medeni hal:.....
    Kredi miktarı gerekli: .........
    Kredi Süre: ....
    Meslek:.........
    Aylık gelir:.......

    zaman ve anlayışınız için teşekkür ederiz !!!
    ADI: Larsson Yatırım Şirketi
    E-POSTA: larsson_investment@outlook.com

    YanıtlaSil
  99. kişisel veya işletme kredisi ama don mı arıyorsunuz? t seni düşünüyorum? hak ll? çünkü kötü kredi geçmişi bankalar tarafından geri çevirdi? sorun yüksek faiz oranı nedeniyle aylık kredi ödemelerini toplantı yaşıyorsanız ve erteleme ve sabır seçenekler tükenmiş ve / veya varsayılan önlemek istiyorsanız, Oxford Finans ve Konsolidasyon Kredi senin dönüm şimdi bizi point.contact geçerli: oxford_loanfinances@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. BİR İŞ ADAMI / KADIN, BİR ÖRGÜT BİR İŞÇİ, serbest meslek? Eğer öyleyse, bize bugün, stres olmadan bir iş için kişisel kredi gerektirir, biz% 5 düşük faiz oranıyla kredi sunuyoruz, başlatmak ve müşterilerimizin bir yüz, memnuniyeti gülümseme, mutluluk yıl sona erebilir bizim gücümüzdür. Eğer ilgileniyorsanız, aşağıda bir kredi başvuru formu doldurun:
    Borçlu Bilgi:

    Ad Soyad: _______________
    Ülke: __________________
    Cinsiyet: ______________________
    Yaş: ______________________
    Kredi Miktarı Gerekli: _______
    Kredi süresi: ____________
    Kredinin amacı: _____________
    Cep telefonu numarası: ________

    Daha fazla bilgi e-posta yoluyla bize şimdi lütfen, lydiaclintonloanfirm@gmail.com, bu onu özledim yapılan sizin için bir fırsat vardır.

    YanıtlaSil
  101. Burada bir kredi mali sorun olanlar ve onların hayatında mali yükselme isteyenler için bir fırsat gerekiyor mu, biz vermek
    çok makul bir faiz oranı kredi, finansal stres milleti yardım etmek kredi borç kredi, işletme kredisi, tıbbi kredi, ev kredisi, öğrenci kredi vb her türlü veriyoruz.

    mali yardım için e-posta ile bize bugün: robertsmoakloanfunds@gmail.com

    Saygılarımla

    YanıtlaSil



  102. Merhaba acil kredi ariyor, bize bugün de temas: Morisloancompany6@gmail.com, Web sitesi: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany, Telefon numarasi: +17472338177
    Tesekkürler,
    MORIS FRED...

    YanıtlaSil
  103. Genel Kamu Duyuru !!!

    Artık hızlı bir kredi transferi dahil olmayan bir teminat süreci ile,% 3 faiz oranıyla Kredi herhangi bir türü için Uygula.

    Bizim ürün, hizmet ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, aşağıdaki belirtilen e-posta yoluyla bugün bize ulaşabilirsiniz ...

    E-posta; enquiry.petbeckyloan@outlook.com

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  104. Bugün nasılsın? am efendisi harbat ve ben, biz şimdi bireylere yaşam süresi fırsat kredisi verir orbitfinanceloancompany@gmail.com.we~~pobj aracılığıyla harbat kredi Şirketin% 2 .contact efendisi çok düşük bir faiz oranıyla kredi vermek ne kadar mutlu sizi bilgilendirmek için söylemek gerekir iş firmaları, sigorta, herhangi bir mali zorluk ya da yatırım kredisi ihtiyacı sizi etc.are veya tüm mali sorunları geçmişte yapmak için buradayız olarak başka arama faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacım var. Bize e-posta: orbitfinanceloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  105. Ben,% 6 gibi çok düşük bir faiz oranı ile tüm finansal ihtiyaçları için kişisel hizmet, Kişisel kredileri, borç konsolidasyonu kredi, girişim sermayesi, işletme kredisi, eğitim Kredi, ev satın alma Kredisi sunuyoruz kötü kredi var mı? Borçlu musunuz, bir iş kurmak gerekir? lopez miguel size düşük faizli kredi sunmak için burada. Benim kredi aralıkları 3000 $ dan $ 1,000,000.00 için vardır. Eğer ilgileniyorsanız lütfen e-posta yoluyla bana ulaşın: lopezroelmiguel25@gmail.com
    saygı.

    YanıtlaSil
  106. Biz bütün bireyler "İş Kişisel Kredi, dünya çapında yatırım Kredi, ev konsolidasyon Kredi, borç Kredi ve şirket kredi mali yardım her türlü sunuyoruz. Bizim faiz oranı yıllık% 3'tür. Biz de var bizim clients.if finansal danışmanlık vermek herhangi bir iyi bir proje ya da bir iş kurmak istiyorum ve bunu finanse biz tartışmak anlaşma imzalamak ve sonra sizin için proje veya işletme finansmanı böylece sadece hemen bize ulaşın. Lütfen tüm finansal ihtiyaçları için bugün bize kredi ihtiyaç .
    E-mail: oxford_loanfinances@hotmail.com

    Wilson Jones

    YanıtlaSil
  107. Biz bütün bireyler "İş Kişisel Kredi, dünya çapında yatırım Kredi, ev konsolidasyon Kredi, borç Kredi ve şirket kredi mali yardım her türlü sunuyoruz. Bizim faiz oranı yıllık% 3'tür. Biz de var bizim clients.if finansal danışmanlık vermek herhangi bir iyi bir proje ya da bir iş kurmak istiyorum ve bunu finanse biz tartışmak anlaşma imzalamak ve sonra sizin için proje veya işletme finansmanı böylece sadece hemen bize ulaşın. Lütfen tüm finansal ihtiyaçları için bugün bize kredi ihtiyaç .
    E-mail: oxford_loanfinances@hotmail.com

    Wilson Jones..

    YanıtlaSil
  108. kişisel veya iş kredisi mi arıyorsunuz ama hak sanmıyorum? çünkü kötü kredi geçmişi bankalar tarafından geri çevirdi? sorun yüksek faiz oranı nedeniyle aylık kredi ödemelerini toplantı yaşıyorsanız ve erteleme ve sabır seçenekler tükenmiş ve / veya varsayılan önlemek istiyorsanız, Oxford Finans ve Konsolidasyon Kredi senin dönüm şimdi bizi point.contact geçerli: oxford_loanfinances@hotmail.com

    YanıtlaSil
  109. Merhaba hayatım

    Eğer Krediler ve ipotekler Bankalar ve diğer mali kurumların yorgun iseniz arıyorsanız, ya da mikro-finans düzeni ile sürekli aşağı getirilmiştir. Bu sizi bilgilendirmek için sunun% 3 kredi arasında değişmektedir Aylık Asgari 1,000.00 TL 10,000,000.00 TL azami faiz oranı olduğunu% 100 garanti ile. Biz iş geliştirmek için KREDİ verir. rekabet avantajı / iş genişletme. Biz, güvenilir, güvenilir, verimli, dinamik, hızlı sertifikalı ve dinlenme emin olun vardır. İşbirliği biz en azından birinin yirmi yıl boyunca bir uzun vadeli kredi var ve tüm ilgi vermek ve hesaplamak ve yıllık ödenecek izin gayrimenkul için finansör ve finansman her türlü olduğunu. Biz teklif kredilerin aşağıdaki çeşit var ve
    daha çok;

    * Bireysel Krediler (Teminatsız Kredi)
    * İşletme Kredileri (Teminatsız Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Geliştirme

    E-posta temas noktaları aramak için
    E-posta adresi: creditsolutioncompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  110. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  111. 36 lvl de açılana uretim bölümdeki aydınlatma sistemlerinin gorevi nedir ve nereden temin edilip nerede üretiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  112. Eğer% 2 çok düşük oranda kredi ihtiyacınız var mı? Daha fazla bilgi için arnoidweman@gmail.com: Biz ev kredisi, işletme kredisi ilgileniyor kredinin her türlü, e-posta yoluyla bize ulaşın vermek

    YanıtlaSil
  113. % 100 Kredi ihtiyacınız var mı? Ben sadece% 2 için fon yüzden getiri daha az sorunları ile finansal ihtiyaçlarına hizmet edebilir. ne olursa olsun senin durum kötü kredi derecelendirme, emekli, serbest meslek, biz yardımcı olabiliriz. Uzun ya da kısa vadeli krediler için arıyoruz dianawhiteloanfirm@gmail.com: 3 20 üzerinden esnek geri ödeme bize years.Contact

    1 Tam adı: ............................
    2 İletişim Adres: .......................
    Kredilerin Sayısı: 3 ....................
    4. Süre Krediler ...................
    5. Direk Telefon Numarası: .................

    Saygılarımızla,
    Bayan Diana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz acilen mali yardım ihtiyacı olanlara borç, kayıtlı şirket ve bağlı Düşük bir kredi puanı, işletme kredisi, Eğitim Kredisi, kredi araba, ev kredileri, kredi orada bankaları gelen kredi reddedildi olanlar şirketi (vs), ya da kötü borçları veya faturaları ödemek için, ya da kim sahte para önce kredi ile kandırdı mı? Tebrikler, sen% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi vermek doğru yerde, güvenilir Kredi Şirketi Bayan Kelly konum daha fazla bilgi ve bize ulaşın sorularınız için, bir kez ve herkes için tüm mali sorunlar bir son vermek için geldi firmamız e-posta yoluyla: kellywoodloanfirm@gmail.com
      Teşekkürler
      Teşekkür ve Tanrı korusun
      Bayan kelly
      KELLYWOODLOANFIRMLTD
      kellywoodloanfirm@gmail.com

      Sil
  114. Merhaba,
    Eğer herhangi bir amaç için işinizi veya finanse etmek için bir acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı kredi borç veren lisans uygun faiz oranı, ticari işletmeler, işletmeler ve bireyler için uluslararası krediler sunuyoruz Biz. Bu ve biz isteğinizi alır almaz sizin kredi işleyecek kötü kredi geçmişi olsa bile, bir kredi kısa veya uzun vadeli olabilir. Biz bağımsız bir finans kurumu olan bize bugün e-posta ile irtibata; oceanlenders05@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Eğer bir kredi alma düşünüyor musunuz? Eğer ciddi kendi işini kurmak için acil kredi ihtiyacı vardır? Borçlu musunuz? Bu arzu ulaşmak için bir şans, biz bireysel kredi, ticari krediler ve kurumsal kredi ve tüm fazla bilgi için% 2 faiz ile kredi türleri e-posta yoluyla bize ulaşın vermek (estherwilliamsloan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  116. Bir kredi ihtiyacınız var mı? EVET ise, e-posta yoluyla bize ulaşın: mrscottloancompany@gmail.com bir kredi için geçerlidir. Ben çok az yıllık faiz oranları ile Bireysel Krediler düşük faiz% 4 ile krediler sunuyoruz,% 4 gibi düşük size, bu yüzden teklifler her türlü bilmek istiyorum. Bizim kredileri de maksimum güvenlik için sigortalı bizim önceliğimizdir. e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Biz% 4 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü teklif mrscottloancompany@gmail.com. Ben size bu büyük orta kullanmak istediğiniz mali sorunlarını çözmek için kredi her türlü yardım etmeye hazır olduklarını beyan etmek zorunda. İletişim e-posta: mrscottloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  117. Bu evrensel finans şirketi "OXFORD KREDİ FİNANS ŞİRKET" size selamlar bu bizim hakiki ve uygun fiyatlı kredi teklif kamuoyunu bilgilendirmektir. Ama sonra, (12years üzerinde tecrübesi ile) bu evrensel Şirket, her gün banka sağlamak için göze alamaz bir esneklik ile finansal hizmetler sağlayan özel bir şirkettir. Eğer bir iş, açık borçları ya da genel olarak sizi ve dünyayı yararına olacak herhangi başka bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi elde etmek isteyen varsa, ben size yardım etmek için buradayım. faiz bölüm 45years kadar geri ödeme dönemi bağlıdır% 0.3 bizim düşük faiz oranıdır. Sonra işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım sizin temel oluşturmak yardımcı olur.
    oxford_loanfinances@hotmail.com: Eğer yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir

    YanıtlaSil
  118. Eğer yeni bir ev satın aldığınız için seçenekler arıyordum var,
    inşaat, gayrimenkul kredileri, yeniden finanse, konsolidasyon
    finansman borç, kişisel veya iş amaçlı?
    Geleceğe hoş geldiniz! Finansman bizimle daha kolay.
    Neden acilen para için bekleyin?
    Size kredi için nakit var. Bizim Finansal kredi hizmeti% 100 garanti edilir.
    Biz% 2% 2 oranı düşüktür ve uygun faiz oranı finansal hizmet oranı düşük ve uygun faiz oranı sunuyoruz bize ulaşın
    Şimdi başvurun ve memnun müşteriler binlerce katılmak.
    E-posta: firstalliancesloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  119. İyi günler,

    Biz Meşru Ve Saygın para Sahibinden vardır. Biz mali yardım ihtiyacı olan bireylere dışarı fonları ödünç, size kredi arıyordum business.Have yatırım yapmaya, faturaları ödemek için kötü bir kredi veya para ihtiyacı olan insanlara kredi vermek? Eğer doğru yerdesiniz çünkü ben sadece bu e-posta adresi yoluyla bana ulaşın istediğiniz bir kredi ihtiyacı varsa bu yüzden% 2 düşük faiz oranıyla kredi sunmak, endişe etmeyin var: mobilfunding1999@gmail.com

    SİZDEN GEREKLİ KREDİ BAŞVURU BİLGİLERİ.

    1) Tam İsimleri: ............
    2) Cinsiyet: .................
    3) Yaş: ........................
    4) Ülke: .................
    5) Telefon Numarası: ........
    6) Meslek: ..............
    7) Aylık gelir: ......
    8) Kredi Tutarı Gereken: .....
    9) Kredi Süre: ...............
    Kredinin 10) Amaç: ...........

    İşbirliğiniz için teşekkürler

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  120. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? christlainiacompany@gmail.com aracılığıyla Sir Christlainia kredi Firma ile irtibata biz hayat süresi vb bireyler, firmalar, sigorta, fırsat krediyi veren herhangi bir mali güçlük içinde veya yatırım kredisi ihtiyacı misin ya da faturaları arama ödemek için bir kredi ihtiyacım var başka burada olduğu gibi tüm mali sorunlar geçmişte yapmak. Biz% 2 faiz oranı ile herhangi bir para birimi mezhep kredinin her türlü sunuyoruz. Ben size mali sorun olduğunu çözmek için kredi her türlü size yardımcı olmak için hazır olduklarını bildirmek için bu büyük orta kullanmak istiyorum. Bize e-posta: christlainiacompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  121. Iyi günler !!!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen para almak!

    $5,000.00 dolar $ 5,000,000.00 değişen * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı 3% olan
    * Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: creditsolutioncompany@gmail.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  122. INVOLVED NO açık ödeme
    DÖNER KREDİ FIRM® HOŞGELDİNİZ

    Eğer finansal ihtiyaçlarını çözmek için acil kredi gerekiyor mu, biz $ 2,000.00 $ 'dan 150.000,00 Max, güvenilir, verimli ve dinamik,% 100 kredi garanti ile de verir (Euro pound ve dolar.) faiz arasında değişen kredi sağlamak tüm kredilere uygulanacak oran (% 3) Eğer bir kredi almak ilgilenen .Eğer, bugün bize temas kurmaktan çekinmeyin, biz şimdiye kadar size en iyi hizmeti sunmak için söz veriyorum. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    Eğer kişisel bir kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer bir konut kredisi ihtiyacınız var mı?
    Eğer bir araba ya da ev almak istiyor musunuz?

    Mümkün iş işbirliği için bize ulaşın e-posta yoluyla bize ulaşın: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

    YanıtlaSil
  123. Eğer bir iş erkek ya da kadın mısınız? Eğer, Mali herhangi bir stres ya da yapmak
    Eğer kendi işinizi başlatmak için para gerekiyor? Sen yerleşmek ihtiyacınız var mı
    senin Borç kredi faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak veya? Yapıyor musun
    Düşük bir kredi puanı var ve Hard kredi almak için bulma vardır
    yerel bankalar ve diğer mali enstitülerinden? Eğer bir kredi ihtiyacım var ya
    Herhangi Sebep Finansman için.

    Gibi:
    a) Bireysel Kredi, İş Genişletme.
    b) İş Kurma ve Eğitim.
    c) Borç Konsolidasyon.

    E-POSTA: marketinghermesinvestment@outlook.com

    http://hermesinvestmentmanagement.yolasite.com/

    YanıtlaSil
  124. Proje, yatırım, bireysel krediler, işletme kredileri, ev kredileri, öğrenci kredileri, çeşitli proje için konsolidasyonu kredileri ve kredi için kredi gerekiyor? almak isteyenler için firmamızdan bir kredi (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) bugün bize ulaşın ve kredi almak gerekir
    bugün.

    YanıtlaSil
  125. Eğer hızlı ve güvenilir bir kredi arıyorsunuz? Yardımlarınız burada nihayet olduğu gibi artık endişe, herkes için% 2 oranında krediler sunuyoruz. Freemanloans@Hotmail.com şimdi bize ulaşın ve bugün senin olsun

    YanıtlaSil
  126. Iyi günler !!!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun
    ve acilen para almak!

    $ 5,000.00 dolar $ 5,000,000.00 değişen * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı 3% olan
    * Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta
    yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: creditsolutioncompany@gmail.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  127. BİR ACİL kredi gerekiyor mu?

    BİZ 7 iş günü içinde SİZE VERİLEN EDİLEBİLİR BİR ŞİRKET VE BİREYSEL, BİR KREDİ TEKLİF VE% 3 BİR DÜŞÜK ORANDA İLE SONRA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN ŞİMDİ BİZE ULAŞIN:
    acgbusinesscompany@gmail.com

    NOT: SADECE CİDDİ KİŞİLER İHTİYACIMIZ VAR

    YanıtlaSil
  128. (COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM)
    Bana bir kredi vermek için Ashad Şirket irfan sayesinde, benim iş şimdi benim için gayet iyi. Onlar kredi yardımı çözümleri ile en iyi hizmeti ever..dynamic şirketi var. Onlar bir kredi size herhangi bir miktar sunmaktan mutluluk duyuyoruz. birey, şirket hem. tüm kredi türlerinde sizin için% 3 istiyorum. Ilgilenen sadece temas ve bugün benim gibi güveniyorum. companyofashad.tkr@gmail.com: Bu isteği yazmak için e-posta olduğunu
    aşağıdaki bilgilerle
    Ad Soyad:
    Ülke:
    Telefon numarası:
    Kredi Miktarı Gerekli:
    Kredi Süresi yıl:
    Kredi Amaç:
    (COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM)

    YanıtlaSil
  129. Eğer her türlü mali yardıma ihtiyacınız var mı? Bireysel krediler? Xmas Kredisi? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Biz% 2 faiz oranıyla kredi vermek! Evet, eğer bu kredi başvuru formu ile bize geri almak ve posta kutusuna göndermek: tommipaul180@gmail.com
    Adı:
    Kredi miktarı gerekli:
    Süre:
    ülke:
    Belirtmek, bildirmek:
    telefon numarası:
    Yaş:

    e-posta adresinden bize bugün: tommipaul180@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
    Ve bu bizim e-posta:
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  131. % 2 hızlı yılbaşı kredi bonanza iş, satın alma ev, araba yapmak almak ve kişisel ve ev faturaları temas carteraudry01@gmail.com ödeme

    YanıtlaSil
  132. Hızlı iş yapmak için yılbaşı kredi bonanza, satın alma ev, araba% 2 almak ve kişisel ve ev içi faturaları temas carteraudry01@gmail.com ödeme

    YanıtlaSil
  133. Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Eğer temizlemek istediğiniz borç var mı? Sen
    mali aşağı ve bir iş kurmak gerekiyor mu? banka vardır
    Kötü kredi sonucunda sizi geri çevirdi? olarak artık endişe
    Finansal Gelişme Hizmetler düşük size bir kredi vermek için istekli olduğunu
    Bizim kredi teklif ilgilenen ve isteyen rate.If ilgi
    bir kredi için uygulanacak, bu iletiyi yanıtlayarak bize bugün yapmak veya
    mrsmartinaloanfirm221@outlook.com: sadece aracılığıyla bize e-posta gönderin

    YanıtlaSil
  134. Şimdi hızlı ve anlık kredi için başvuruda (COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM) 5000 $ bir kredi size herhangi bir miktar sunmaktan mutluluk duyuyoruz -. $ 1000000. birey ya da şirket hem. tüm kredi türlerinde sizin için% 3 istiyorum. Sadece bugün başvurun. companyofashad.tkr@gmail.com: Bu isteği yazmak için e-posta olduğunu.

    YanıtlaSil
  135. Şimdi hızlı ve anlık kredi için başvuruda (COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM) 5000 $ bir kredi size herhangi bir miktar sunmaktan mutluluk duyuyoruz -. $ 1000000. birey ya da şirket hem. tüm kredi türlerinde sizin için% 3 istiyorum. Sadece bugün başvurun. companyofashad.tkr@gmail.com: Bu isteği yazmak için e-posta olduğunu.

    YanıtlaSil
  136. Merhaba,
    Şu anda% 3 gibi düşük bir faiz oranıyla siz değerli müşterilerimize Noel kredi veriyoruz. işinizi finanse etmek için bir kredi gerekiyor mu? Bir konsolidasyon kredi ihtiyacınız var mı? oxford_loanfinances@hotmail.com: bizim e-posta yoluyla şimdi uygula

    YanıtlaSil
  137. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Sir Murat Acar kredi Şirketine başvurun Burada mali sorunlar için bir kredi ve finansal ömrünü artırmak isteyenler için bir fırsat ihtiyacımız var, finansal stres kredi kredileri, işletme kredilerinde insanlara yardım etmek çok makul bir faiz oranı kredi vermek tıbbi kredileri, ev kredileri, öğrenci kredileri, vb Biz kredinin her türlü kaynağı olabilir.

    mali yardım için bugün bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  138. merhaba bir kredi yardım arıyorsanız, üzüntülerin uç ve çözüm Ashad irfan kredi şirketi (companyofashad.tkr@gmail.com) dan burada, 5000- 10000000 $ Şimdi hızlı bir kredi için geçerlidir. COMPANYOFASHAD.TKR@GMAIL.COM: Şimdi iki gün onayı dahilinde kredi, e-posta temas alacak. % 2 oranı faizle tüm şimdi kredinin herhangi bir türü için.
    Saygılarımızla
    efendim Ashad şirketi.
    (Companyofashad.tkr@gmail.com)

    YanıtlaSil
  139. İyi günler,

    Biz Meşru Ve Saygın para Sahibinden vardır. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı iş yatırım, faturaları ödemek için insanlara kredi vermek maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere dışarı fonları ödünç. Eğer kredi seyir olmuştur? Eğer doğru yerdesiniz çünkü ben sadece bu e-posta adresi yoluyla bana ulaşın istediğiniz bir kredi ihtiyacı varsa bu yüzden% 2 düşük faiz oranıyla kredi sunmak, endişe etmeyin var: mobilfunding1999@gmail.com

    KREDİ BAŞVURU BİLGİLERİ SİZDEN GEREKLİ

    1) Tam İsimleri: ............
    2) Cinsiyet: .................
    3) Yaş: ........................
    4) Ülke: .................
    5) Telefon Numarası: ........
    6) Meslek: ..............
    7) Aylık gelir: ......
    8) Kredi Tutarı Gereken: .....
    9) Kredi Süre: ...............
    Kredinin 10) Amaç: ...........
     
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  140. Merhaba,
      Şu anda% 3 gibi düşük bir faiz oranıyla siz değerli müşterilerimize Noel kredi veriyoruz. işinizi finanse etmek için bir kredi gerekiyor mu? Bir konsolidasyon kredi ihtiyacınız var mı? oxfordloanfinances@gmail.com: bizim e-posta yoluyla şimdi uygula

    YanıtlaSil
  141. Sayın,
    Biz çok az olan, özel, ticari ve bireysel krediler sunuyoruz
    geri ödenmesi için 30 yıl, iki yıl içinde% 2 Yıllık faiz oranı,
    dünyanın her yerinde süren dönem. Biz uzun vadeli krediler sunuyoruz
    Yarış iğne 5.000 $ 100 milyon $ 'Resort. Bizim kredileri de sigortalı olan
    Eğer ilgileniyorsanız maksimum güvenlik, önceliğimiz lütfen
    ve e-posta yoluyla bize ulaşın: Bradysmithloanfirm@gmail.com
    Bizim için bilgilere sonra tam kurulmuş ve.
    * Tam adı:
    * Adres:
    * Zaman:
    * Durum:
    * Ülke
    * Meslek:
    * Aylık gelir:
    * Telefon:
    * Cep telefonu:
    * Kredi Amaç:
    * Kredi Miktarı Gerekli:
    ? * Vade A:
    İlgilenen kişiler beni ve e-mail yoluyla irtibata geçmelisiniz:
    Bay Brady Smith borç.
    E-posta alacaklı: BRADYSMITHLOANFIRM@GMAIL.COM

    YanıtlaSil
  142. Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
    Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Isletme için acil bir krediye mi ihtiyaciniz var ?, borç departmaniniza, mobil kredinize ve ögrenci kredinize ve çok daha fazlasina ucuza uygun bir faiz oraniyla kredi puani ödemek.
    Iletisim E-posta: finovafinancial.credit@gmail.com

    YanıtlaSil
  144. Czy FINANSOWO wyciska? W potrzebie prywatnych lub handlowych
    kredyty dla różnych celów? Czy Szukasz Pożyczki REALIZACJI dużych yapmak
    projekty? Czy szukać środków użytek własny na? Jeśli tak, szukaj için
    więcej asla. Benim oferuje wszystkie rodzaje pożyczek obsługuje dla firma /
    Kredyty Mieszkaniowe, kredyty Szkolne, kredyty Inwestycyjne, Ulaşım
    pożyczek, finansowania PROJEKTÓW i linii kredytowej kredytów stopie procentowej na
    Skali rocznej% 2 w.
    Proszę o kontakt na: peterloanfirm33@gmail.com do pełnego kredytu
    Postępowanie W razie zainteresowania.
    Pozdrowienia
    Peter Johnson
    Dyrektor / CEO Kredi Memuru w
    Peter, Inc pożyczek.
    Pana błogosławieństwa niech asla ci przekazać

    YanıtlaSil
  145. Iş yapmak için% 2 hızlı Noel kredisi bonanza almak,
    Ev satın almak, araba ve kişisel ve ev faturalarınızı ödemek için selsumat@gmail.com ile iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  146. EVET EVET ETMİYORSANIZ BİR KREDİYE İHTİYACINIZ VARSINIZ.
    LUIS CARLOS FINANCE Şirket sermayeyle sınırlıdır. Krediler ve
    Her türlü finansal hizmetler. Kredimiz, iş yerinden
    Kişisel krediler veya uygun faizli kısa veya uzun vadeli koşullar
    Oranları (% 2). Kredi sürecimiz çok hızlı ve güvenilir
    Garantiler. Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için e-postamızda bizi ziyaret edin; Luiscarlosfinance@gmail.com lütfen bize izin ver
    İhtiyacınız olan kredinin miktarını bilmek ve kredinin süresini istemek. Biz
    senden duymayı umuyorum. E-posta adresine bir mesaj gönderebilirsiniz
    altında. luiscarlosfinance@gmail.com

    NOT: tüm e-postalar ileri gönderilmelidir: luiscarlosfinance@gmail.com

    YanıtlaSil


  147. Biz sertifikalı ve çok hızlı ve kolay bir şekilde Ev Kredisi, Öğrenci Kredisi, İş Kredisi, Yatırım Kredisi vb bireylere kredi teklifi kredi her türlü vermek, şirketlerin işbirliği cesetleri, bu ihtiyacı olan % 2'lik çok düşük bir faiz oranı ile kredi ve mali yardım. Şirketimizde kredi almaya ilgi duyan adaylar, en kısa sürede bizimle E-posta yoluyla iletişime geçmelidir: (targo_bank@yahoo.com ve targo1bank@gmail.com)

    YanıtlaSil
  148. Herhangi bir krediye ihtiyacın var mı?
    Kişisel krediye ihtiyacın var mı?
    İşletme Kredisine mi ihtiyacınız var?
    Faturalarınızı ödemek istiyor musunuz?
    Mali açıdan istikrarlı olmak istiyorsun?

    E-posta: larryellisonfinance@gmail.com

    Başvuru formunu doldurun. 1) Tam adı: 2) Ülke: 3) Durum: 4) Adres: 5) Cinsiyet: 6) Meslek: 7) İhtiyaç miktarı: 8) Kredi süresi: 9) Kredinin amacı: 10)
    Telefon: 11) Aylık Gelir:

    E-posta: larryellisonfinance@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. Bu genel halkı bilgilendirmektir Erkek veya Kadın sağlıklı ve% 100 ciddi
    Böbreklerini bağışta bulunmak için acilen Dr.
    Johnson, ben Genel Hastanede nefrologum ..
    Böbrek nakli için burada çok fazla hastamız olduğu için,
    Nedeniyle böbrekinizi para için bağışta bulunmak için bir fırsat arıyorsanız
    Mali bozulma, Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakilde uzmanlaşmıştır.
    Ve diğer organ tedavileri için böbreklerin satın alınması ve nakli ile de ilgileniyoruz
    Yaşayan ve sağlıklı bir donörle birlikte. Böbrekleriniz için 400,000.00 USD ayırıyoruz.
    Böbreğinize bağış yapmakla ilgileniyorsanız lütfen tereddüt etmeyin
    Mail yoluyla bize ulaşın generalhospital121@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. Kamu Dikkat!

            Benim adım Papaz İbrahim Thomas; Ben Teksas Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) geliyorum. Bu aracığı şu anda bölümde bulunan, Pastor Abraham Finance Worldwide olarak adlandırılan kredi yatırım enstitümün üzerinden halka bilgilendirmek için çabucak kullanmak istiyorum. Farklı nakit akışlı kredilerin bulunduğu seçkin bir Kredi kuruluşudur. İş büyümesi veya işletme genişleme fonu için finansal çare bulmak isteyen ilgililere ve şirketlere Krediler veriyoruz. Kredili bir Faiz Oranı ile yıllık nitelikli başvuru sahiplerine% 2 oranında düşük bir teminatlı kredi sağlıyoruz.
    Ayrıca, iş ortaklığı ve gayrimenkuller için kaynak sağlıyor ve toptan ve perakende amaçlı krediler verilmesi. Pastor İbrahim Finans Dünyasında, müşterinin kredi memnuniyetiyle buluşmak bizim öncelikli önceliğimizdir.

    Günümüzde dolandırıcılıkların birçok inanmayan ve Tanrı'dan korkmayan insanlara bugünün bir parçası haline geldiğini biliyorum, ancak dayanamayacağım, ofisimi denemeye ve tüm çalışan personele azami şirket vermeye koydun; o zaman hala dolandırıcılık olduğunu keşfedeceksiniz Bizim gibi gerçek kredi kuruluşu. Lütfen aşağıdaki E-posta adresiyle iletişime geçmemizi sağlayın: (Pastorabrahamfinance@gmail.com). Lütfen bir başvuru sahibinin emin olmalı, bağımsız, layık güven ve her şeyden önce Tanrı korkuyor.

     Teşekkür ederim Tanrı korusun

                    İmzalı
    Pastör İbrahim Thomas (CEO)

    YanıtlaSil
  151. Merhaba,
      Şu anda değerli müşterilerimize% 3'lük düşük bir faiz oranı ile xmas kredisi veriyoruz. İşletmenizi finanse etmek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Konsolidasyon kredisine ihtiyacınız var mı? Şu adresteki e-postamızı kullanarak hemen başvurun: oxford_loanfinances@hotmail.com

    YanıtlaSil
  152. Borç işinizi temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse, aşağıdaki kredi başvuru formunu E-posta ile doldurarak bizimle iletişime geçin: johnlisaloanfirm2003@hotmail.com

    Kredi Başvuru Sahibinin Adı:
    Seks:
    Ülke:
    Adres:
    Telefon numarası:
    İhtiyaç Kredisi Tutarı:
    Kredi Tutarı Süre:

    Teşekkürler .... Ödünç verici.
    Tüm cevapların johnlisaloanfirm2003@hotmail.com adresine iletilmesi gerektiğini unutmayın.

    YanıtlaSil
  153. MERHABA
    petersonworldloans@yahoo.com
    Biz kayıtlı bir vardır garantili ve hükümet sertifikalı, uluslararası kredi şirketi, ve bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve dünyanın her yerinde her türlü insan için kredileri dışarı veriyoruz. Herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı vardır? Sen bir mali sorunun mali çözüm ihtiyacın var acil kredi faturanızı yerleşmek için veya bazı mali sorunlar ele ihtiyacın var? Acil kredi borcunu ihtiyacın var, yoksa dışarıda bir kredi almak için gizli kredileri sunan kuyular için arıyor musun? FON GİRİŞ şirketi tüm mali sorunlarına çözüm, bizim kredi kolay, ucuz ve hızlı. İhtiyaç duyduğunuz bu kredi için bize bugün, bütçenizi sadece %2 faiz oranı e-postayı bize şu an petersonworldloans@yahoo.com uygun için herhangi bir kredi ayarlayabiliriz

    YanıtlaSil

  154. Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Noel kredisi?
    biz kredinin her türlü vermek
    Borç kredi, ticari kredi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi

    mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Noel kredisi?
    biz kredinin her türlü vermek
    Borç kredi, ticari kredi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi

    mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

    YanıtlaSil
  156. Bir krediye ihtiyacın var mı? Bankada bir krediyi reddettiğinizde size finansal olarak yardımcı olmak için buradayız, şimdi yapmanız gereken tek şey (samuelgrantfirm@gmail.com) yoluyla herhangi bir yerdeki herhangi bir miktardaki anlık kredinizi almak için bize e-posta göndermektir. Mutluluğun bizim önceliğimizdir.

    Adı: Samuel Grant
    Şirket adı: samuel grant firm
    E-posta: samuelgrantfirm@gmail.com

    BUGÜNE HIZLI KREDİYE ULAŞIN

    YanıtlaSil
  157. Merhaba,

    Memnun kalmanız için rahat bir krediye ihtiyacınız var mı? Yerel ve uluslararası borçlular için% 3 faiz oranıyla uygun fiyatlı kredi sunuyoruz. Biz sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik ve birlikte çalışıyoruz. Maksimum 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

    Borç ödemek, iş kurmak veya başka nedenlerden dolayı doğrudan, kolay ve uygun bir krediye ihtiyacınız var mı? Evet ise, kredi talepinizle iletişime geçin.

    Bu teklif, ciddi fikirli insanlar içindir.

    Lütfen, ilgilendiğinizde, bize easyloanfirm2020@gmail.com üzerinden ulaşın.

    Sertifikalıyız,
    Güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

    YanıtlaSil
  158. Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Noel kredisi? biz kredinin her türlü vermek Borç kredi, ticari kredi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. Eger bir kredi ihtiyaciniz var mi? Noel kredisi? biz kredinin her türlü vermek Borç kredi, ticari kredi, tibbi kredi, ev kredisi, ögrenci kredisi mali yardim için e-posta ile bize bugün: richardalicia2@gmail.com

    YanıtlaSil
  160. està vostè en necessitat d'un préstec? tinc al banc es va negar d'un préstec, estem aquí per ajudar financerament, tot el que ha de fer ara és a nosaltres a través de correu electrònic (christofinancialhome@gmail.com) per obtenir el seu préstec instantani de qualsevol quantitat en qualsevol destinació. la seva felicitat és la nostra prioritat.

    nom: christo salami
    nom d'empresa: christo casa financera
    correu electrònic: christofinancialhome@gmail.com

    sol·licitar un avui préstec ràpid

    YanıtlaSil
  161. BIR ACIL kredi gerekiyor mu?

    BIZ 7 is günü içinde SIZE VERILEN EDILEBILIR BIR SIRKET VE BIREYSEL, BIR KREDI TEKLIF VE% 3 BIR DÜSÜK ORANDA ILE SONRA DAHA FAZLA BILGI IÇIN SIMDI BIZE ULASIN:
    acgbusinesscompany@gmail.com

    NOT: SADECE CIDDI KISILER IHTIYACIMIZ VAR

    YanıtlaSil
  162. Merhaba, iphone'da oynuyorum reklam çıkmıyor.

    YanıtlaSil
  163. Sehrimdeki gelistirebilcigim bina kalmadi bunun neddni ne olabilir ilk basladigimdsn beri bina gelistirerek para kazaniodum simdi oda yok 17lvl de kaldim.

    YanıtlaSil
  164. Herhangi bir krediye ihtiyacın var mı?
    Kişisel krediye ihtiyacın var mı?
    İşletme Kredisine mi ihtiyacınız var?
    Faturalarınızı ödemek istiyor musunuz?
    Mali açıdan istikrarlı olmak istiyorsun?

    E-posta: larryellisonfinance@gmail.com

    Başvuru formunu doldurun. 1) Tam adı: 2) Ülke: 3) Statü: 4) Adres: 5) Cinsiyet: 6) Meslek: 7) İhtiyaç miktarı: 8) Kredi süresi: 9) Kredinin amacı: 10)
    Telefon: 11) Aylık Gelir:

    E-posta: larryellisonfinance@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
    Yatırımcıların İHTİYACI var.

    Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
    waranfinancialservice@gmail.com


    içtenlikle
    Amenista Waran
    Dünyanıza bir yol.

    YanıtlaSil
  166. Merhaba Kredisi Arayanlar,

    İşe başlamak için acil bir borca ​​ihtiyacın var mı, borç kredisi? Araba satın al
    Ya da bir ev? Eğer evet artık endişelenmiyorsa, her türlü krediyi
    Teminat olmaksızın% 3'lük düşük ve uygun faiz oranı
    Kredi kontrolü olmadan. Aşağıdaki kredi ile ihtiyacınız varsa bize geri dönün
    bilgi.

    İletişim E-posta: robertinvestmentplc01@gmail.com

    Kötü bir krediniz var mı?
    Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı?
    Yeni bir iş başlatmanız mı gerekiyor?
    Kötü finansman nedeniyle bitmemiş projeniz var mı?
    Uzmanlık alanının bir kısmına yatırım yapmak için para istiyor musunuz?
    Kar elde ettin mi? Ve ne yapacağını bilmiyorsun.

    Aşağıdaki kredileri aşağıda sunuyoruz:
    Kişisel krediler [güvenli ve teminatsız]
    Işletme kredileri [güvenli ve teminatsız]
    Kombine krediler
    Öğrenci kredileri
    Konsolidasyon kredileri ve diğerleri.

    1. Tam İsimler: ------
    2. Ülke: -----------
    3. Devlet: ---------------
    4. İletişim Adresi: -------
    5. İhtiyaç Kredisi Tutarı: ------
    6. Kredinin Süresi --------
    7. Aylık Gelir: ----------------
    8. Doğrudan Telefon Numarası: -----------
    Daha önce çevrimiçi kredi kullandınız mı (evet veya hayır)

    EMAIL: robertinvestmentplc01@gmail.com
    Saygılarımla,
    Bay Robert William.

    YanıtlaSil
  167. Merhaba Kredisi Arayanlar,

    İşe başlamak için acil bir borca ​​ihtiyacın var mı, borç kredisi? Araba satın al
    Ya da bir ev? Eğer evet artık endişelenmiyorsa, her türlü krediyi
    Teminat olmaksızın% 3'lük düşük ve uygun faiz oranı
    Kredi kontrolü olmadan. Aşağıdaki kredi ile ihtiyacınız varsa bize geri dönün
    bilgi.

    İletişim E-posta: robertinvestmentplc01@gmail.com

    Kötü bir krediniz var mı?
    Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı?
    Yeni bir iş başlatmanız mı gerekiyor?
    Kötü finansman nedeniyle bitmemiş projeniz var mı?
    Uzmanlık alanının bir kısmına yatırım yapmak için para istiyor musunuz?
    Kar elde ettin mi? Ve ne yapacağını bilmiyorsun.

    Aşağıdaki kredileri aşağıda sunuyoruz:
    Kişisel krediler [güvenli ve teminatsız]
    Işletme kredileri [güvenli ve teminatsız]
    Kombine krediler
    Öğrenci kredileri
    Konsolidasyon kredileri ve diğerleri.

    1. Tam İsimler: ------
    2. Ülke: -----------
    3. Devlet: ---------------
    4. İletişim Adresi: -------
    5. İhtiyaç Kredisi Tutarı: ------
    6. Kredinin Süresi --------
    7. Aylık Gelir: ----------------
    8. Doğrudan Telefon Numarası: -----------
    Daha önce çevrimiçi kredi kullandınız mı (evet veya hayır)

    EMAIL: robertinvestmentplc01@gmail.com
    Saygılarımla,
    Bay Robert William.

    YanıtlaSil
  168. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
    Yatırımcıların İHTİYACI var.

    Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
    Waranfinancialservice@gmail.com


    içtenlikle
    Amenista Waran
    Dünyanıza bir yol.

    YanıtlaSil
  169. Sky World kredisi Firması, 0f% 3'lük faiz oranıyla kredi veriyoruz.
     

    İyi günler efendim / bayan.

    Biz özel bir şirketiz ve kredinin miktarını belirlemek için düşük faiz oranlı krediler sunuyoruz. İş geliştirme için 1.000 dolarlık kredinin 100 milyon kredi şartı: kenar / işletme genişleme rekabet gücü.

    Çeşitli kredi teklif ediyoruz

    * Bireysel Krediler (teminatlı ve teminatsız)
    * İşletme Kredileri (teminatlı ve teminatsız)
    * Konsolide Kredi
      
    Önceden ücret alınmaz.

    Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
    Daha fazla bilgi ve sorularınız için bugün bize e-posta gönderin
    Skyworldloanfirm@gmail.com
    Skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    YanıtlaSil
  170. Sky World kredisi Firması, 0f% 3'lük faiz oranıyla kredi veriyoruz.
     

    İyi günler efendim / bayan.

    Biz özel bir şirketiz ve kredinin miktarını belirlemek için düşük faiz oranlı krediler sunuyoruz. İş geliştirme için 1.000 dolarlık kredinin 100 milyon kredi şartı: kenar / işletme genişleme rekabet gücü.

    Çeşitli kredi teklif ediyoruz

    * Bireysel Krediler (teminatlı ve teminatsız)
    * İşletme Kredileri (teminatlı ve teminatsız)
    * Konsolide Kredi
      
    Önceden ücret alınmaz.

    Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
    Daha fazla bilgi ve sorularınız için bugün bize e-posta gönderin
    Skyworldloanfirm@gmail.com
    Skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    YanıtlaSil
  171. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
    Yatırımcıların İHTİYACI var.

    Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
    waranfinancialservice@gmail.com

    içtenlikle
    Amenista Waran
    Dünyanıza bir yol.

    YanıtlaSil