30 Aralık 2014 Salı

Simcity Buildit Kargo Görevi


Merhabalar;

Geçtiğimiz yazımızda Simcity Buildit isimli oyunun kısa bir tanıtımını yapmış ve oyun hakkında bilinmesi gereken önemli püf noktalarını paylaşmıştık. Anasayfa'ya döndüğünüzde ilgili konuya ulaşabileceksiniz.


Kargo görevi 

Simcity oyunu sistematik olarak büyüyen ve kalabalıklaşan aynı zamanda da farklı tür geçim kaynakları yaratarak sizi oyunda tutmaya çalışan bir oyun. Kargo görevini yapmanızın en büyük sebeplerinden biri altın anahtar kazanma şansıdır. Peki bu altın anahtar ne işe yarıyor?


Altın anahtarlar İlkokul yada ulaşım için mecburen şehrimize ekleyeceğimiz binaların yapımı için kullanılıyor. Yani parası neyse alırım veririm deme şansınız yok. İlla bu altın anahtarlara sahip olmalısınız ve bu altın anahtarlara sahip olmak için yapmanız gereken sadece iki şey var. Ya Kargo görevi yada Felaket görevi


İleri seviye oyuncu değilseniz Felaket görevlerini tamamlamanıza henüz vakit var demektir ancak Kargo görevi hem basit hem de kazançlı!!

Şehrinizin nüfusu 20k olduğunda kaptan isimli kişi sizden 10k ücret karşılığında kargo limanını hazırlama sözü veriyor. Siz 10k altını kaptana teslim ettiğinizde de liman hazırlanmaya başlıyor. Bu hazırlık süresi biraz uzun. Yaklaşık 28-30 saat beklemelisiniz. Ancak ilk kargo gemisi geldiğinde tüm bu beklentiniz sona eriyor ve Kargo görevi başlıyor.

Kargo görevinde sizden 3 paket farklı eşya istiyor. Sayıları pek abartı olmayan, sürekli üretim ağınızda bulunan ıvır zıvır. Bu istekleri tamamladığınızda ise size hem yüklü miktarda altın kazandırıyor hem de 1 adet altın anahtar veriyor!! İşte hepsi bu!

Kargo görevi hakkında bilgiler

- 20k nüfus
- 10k altın (liman yapımı için)
- Sadece bir kereye mahsus 28-30 saat bekleme (Limanın yapımı için)
- Her gönderilen Kargo gemisinin geri dönüş süresi yaklaşık 5-6 saat
- Yükleme için gelen kargo gemilerinin limanda bekleme süresi 18 saat

Simcity Buildit hakkında yazılarımıza devam edeceğiz Lütfen oyun ile ilgili tüm sorularınızı Yorumlar bölümünden yapmayı unutmayın. İyi oyunlar.


6 yorum :

  1. Bilgilendirme için teşekkürler, aydınlatıcı ve kaliteli paylaşımlarınız adına sizi tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Peki kargo gorevi icin cevrimici mi olmak lazim?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sevkiyatları yaptığımız halde altın anahtar yok. Oyun bozuk olabilir mi?

    YanıtlaSil