19 Mart 2013 Salı

Behzat Ç. Ankara Yanıyor!


Türk dizi tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yapımlarından biri olan, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi bu sezonun sonunda televizyonlara veda edecek. Yayın hayatına 19 Eylül 2010 yılında Star tv'de başlayan ve kısa sezon araları vermesine rağmen 89 bölümü geride bırakan Behzat Ç. geçtiğimiz yıl ''Behzat Ç. seni kalbime gömdüm'' isimli sinema filminin ardından, ikinci sinema filmiyle Kasım ayında vizyona giriyor.

İkinci filmin adı ''Behzat Ç. Ankara Yanıyor'' olacağı sosyal medyada duyulmaya başladı. En çok merak edilen konu ise dizinin finali televizyon ekranlarından mı yapılacak yoksa Ankara Yanıyor isimli sinema filmiyle mi yapılacak oldu. Bir diğer soru ise Nejat İşlerin canlandırdığı Ercüment Çözer karakteri ve Memduh Başgan karakterinin de bu filmde yer alıp almayacağıydı.


Savcı Esra Dönüyor!!

İkinci film için henüz oyuncu kadrosu netlik kazanmasa da dizinin baş rolleri ve yan rolleri film için gerekli çağrıyı almış durumda. İkinci sezonun sonunda suikaste kurban giden Behzat amirin eşi Savcı Esra'yı canlandıran Canan Ergüder'in de yeni filmde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Filmin konusu;

İlk film yayınlanmadan önce dizinin gidişatı ile bire bir örtüşecek konulardan oluşacağı yönünde görüşlerin, filmin yayınlanmasıyla doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Ancak ''Ankara Yanıyor'' filmi için bu sezon bitecek olan dizide televizyon'da yayınlanacak gerçek finalin ardından sinemaya ikinci bir final niteliğinde bir film olması bekleniyor.


0 yorum :

Yorum Gönder