16 Mayıs 2013 Perşembe

Blogger da yeni İletişim formu


Blog kullanıcıları için güzel bir haberimiz var. Blog sitesi sahiplerinin kullanmayı en çok istedikleri Gadget olarak, İletişim formu'nu örnek gösterebilirdik.

  Google'un yeni çıkarmış olduğu iletişim formu gadget'i ile bu sorunu da ortadan kaldırıyor. Henüz çok yeni bir sistem olmasına rağmen oldukça başarılı bir şekilde çalışan bu İletişim form'unu kurmak ve kullanmak da oldukça basit.

Yerleşim/Gadget ekle/Diğer Gadget'lar/İletişim Formu  sekmelerini kullanarak, blogunuzun istediğiniz bir bölümünde, bu iletişim formu'nu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Okuyucularınızın size İletişim Formu aracılığıyla gönderdiği mesajlar ise anında Blogger hesabınıza bağlı bulunan mail adreslerine iletilmektedir.

İletişim formunda okuyucularınızın doldurması gereken alanlar ise oldukça kısa. Sadece isim ve mail adreslerini yazarak size iletmek istedikleri mesajları yazabilecekler.




Bununla birlikte yeni Gadget'lar da sisteme eklenmiş durumda ve bu Gadget'larla ilgili yazılarımızı da en kısa zamanda ileteceğiz. İyi bloglamalar






1 yorum :

  1. Çok iyi oldu bu şimdiden mail almaya başladım

    YanıtlaSil