6 Ocak 2013 Pazar

Minecraft, Köpek(Kurt) çiftleştirmek


Minecraft dünyasından verdiğimiz önemli ip uçları ile devam ediyoruz. Daha önce yayınladığımız yazılarda Minecraft'ta yer alan hayvanların nasıl evcilleştirildiğinden bahsetmiştik, şimdi sizlere Minecraft'ta evcillleştirdiğimiz kurtların nasıl çiftleştiklerini anlatarak devam ediyoruz.


Minecraft'ta yer alan hayvanlardan vahşi kurtları, kemik sayesinde evcillleştirdik. Onlar artık bizim sadık dostumuz konumundalar. Peki ne yapar bu evcillleşen kurtlar? Sürekli sizi takip ederler, size karşı saldıran yaratıklara saldırırlar, civarda boş gezen inek, koyun ve tavuk gibi hayvanları eğer siz isterseniz sizin yerinize öldürebiliriler. Evinizin önünde beklemelerini söylerseniz ve evinize yaklaşan yaratıklara karşı havlayarak sizi uyarırlar. Bunun dışında oyunu yalnız oynuyorsanız yalnızlığınıza ortak bile olabilirler.

Minecraft'ta kurtları evcilleştirmek ve ardından evcileştirdiğimiz iki kurtu çiftleştirmek oldukça basit. Kurtlarınızın ikisini de yanınıza çağırırsınız ve yemeleri için onlara et sunarsınız. Kurtlar her et yediklerinde kuyrukları biraz daha uzar ve en sonunda doyduklarının belirtisi olarak etrafından kalp şekilleri çıkar. İşte her iki kurtunuzu da bu şekilde beslemenizin ardından çıftleşirler ve ortaya küçük, sevimli bir köpekçik daha meydana gelir hepsi bu kadar!

İlgili video;


Köpekçiğimiz dünyaya geldi o da artık sizinle beraber gezmeye devam edecek ve bir kaç gün sonra o da anne-babası gibi büyük bir köpek olacak. Bu sırada onu beslemek zorunda değilsiniz. Sadece anne-babasını beslemeniz yeterli. İyi oyunlar


3 yorum :